Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Naudanliha keskiarvo 28g43kcal5.4g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Hapankaali (Rasilainen)14g2.5kcal0.3g0.3g0g0.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.8g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g125kcal12.2g6.4g5.6g1.6g
Valittu annoskoko74g62kcal6.1g3.2g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g31kcal3.1g1.6g1.4g0.4g
Arvot/100g100g85kcal8.3g4.3g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032