Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g13g47kcal1.7g8.4g0.4g1.2g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 19g36kcal3.8g0.1g2.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2.3g6.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)3.1g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g212kcal12g20.4g8.2g3.6g
Valittu annoskoko74g106kcal6g10.2g4.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna37g53kcal3g5.1g2.1g0.9g
Arvot/100g100g144kcal8.1g13.8g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=455124