Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g12g24kcal2g0.3g1.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.4g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g97kcal5g7.8g4.6g0.4g
Valittu annoskoko74g48kcal2.5g3.9g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g24kcal1.3g2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.4g5.3g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395