Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu20g71kcal2.4g13.9g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.1g2kcal0.1g0g0.8g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.4g7.8kcal0g0.1g0.8g0g
Appelsiini, kuorittu 10g4.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g376kcal11.8g45.6g17g0.4g
Valittu annoskoko74g188kcal5.9g22.8g8.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g94kcal3g11.4g4.3g0.1g
Arvot/100g100g255kcal8g30.9g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429