Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g16g9kcal1.6g0.7g0g0g
Sokeri 26g107kcal0g26.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.2g8.3kcal0.4g0.2g0.5g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g433kcal9.8g73g10.2g2.2g
Valittu annoskoko74g217kcal4.9g36.5g5.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g108kcal2.5g18.3g2.6g0.6g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g6.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920