Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala25g65kcal2.4g11.6g0.4g2.5g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio12g34kcal3.9g0g2g0g
Tonnikala vedessä 18g18kcal3.9g0g0.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki13g10kcal1.6g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.9g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g270kcal25.2g23.6g7g5g
Valittu annoskoko74g135kcal12.6g11.8g3.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna37g68kcal6.3g5.9g1.8g1.3g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375