Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g16g113kcal0.2g0.2g12.5g0g
Fariinisokeri16g63kcal0g15.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.5g12kcal0.8g1.6g0.7g0.4g
Pandan tumma suklaa 150 g5.5g29kcal0.3g2.8g1.8g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g7.8g41kcal0.7g4.1g2.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl3.9g23kcal0.8g0.2g2g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g657kcal9.2g51.2g46.8g1.8g
Valittu annoskoko74g328kcal4.6g25.6g23.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g164kcal2.3g12.8g11.7g0.5g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.7g31.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773