Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 6.9g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Herne 8.3g5.7kcal0.4g0.8g0g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 7.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Maissi, purkki Rainbow6.6g4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 2.1g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 21g19kcal3.3g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g125kcal10g15.2g2.2g1.8g
Valittu annoskoko74g63kcal5g7.6g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g31kcal2.5g3.8g0.6g0.5g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221