Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Parmesan formaggio da pasta1.9g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla19g10kcal0.3g1.3g0.4g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 7.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss9g29kcal2.3g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g153kcal10.2g7.4g8.8g1.4g
Valittu annoskoko74g76kcal5.1g3.7g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g38kcal2.6g1.9g2.2g0.4g
Arvot/100g100g103kcal6.9g5g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318