Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu4.7g3.3kcal0.7g0g0.1g0g
Sinisimpukka vedessä 4.7g4.2kcal0.7g0.1g0.1g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g19g15kcal3.6g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)19g4.7kcal0.2g1g0g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma ingman 5%9g8kcal0.3g0.6g0.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus12g40kcal2.7g6.2g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g166kcal16.6g16.4g4g2.2g
Valittu annoskoko74g83kcal8.3g8.2g2g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g42kcal4.2g4.1g1g0.6g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157