Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 38g28kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g19g24kcal0.9g0.5g2g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto9g31kcal2.5g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g171kcal8.4g13.6g8.8g1g
Valittu annoskoko74g86kcal4.2g6.8g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g43kcal2.1g3.4g2.2g0.3g
Arvot/100g100g116kcal5.7g9.2g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314