Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g22g20kcal0.3g1.3g1.4g0.4g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g22g10kcal0.3g1.6g0.2g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g16g19kcal2.6g0.3g0.8g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g14g15kcal3.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g127kcal12.6g6.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko74g64kcal6.3g3.2g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g32kcal3.2g1.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g86kcal8.5g4.3g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961