Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g18g52kcal0.8g5.7g2.7g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g11g19kcal2.7g0.1g1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow7.3g13kcal0g0.4g1.2g0g
Pesto Rosso, Barilla3.6g12kcal0.1g0.4g1.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Basilika, tuore1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g3.6g11kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g225kcal10g15.6g13.4g3g
Valittu annoskoko74g113kcal5g7.8g6.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna37g56kcal2.5g3.9g3.4g0.8g
Arvot/100g100g152kcal6.8g10.6g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058