Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g5.5g18kcal2.7g1.6g0g0.3g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 4.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g14g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.4kcal0.5g0.8g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%5.5g13kcal1.6g0.1g0.7g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow13g47kcal1.8g9g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g258kcal14g28.2g9.8g1.8g
Valittu annoskoko74g129kcal7g14.1g4.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g65kcal3.5g7.1g2.5g0.5g
Arvot/100g100g175kcal9.5g19.1g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291