Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g9g57kcal2g0.6g5.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g3.1g0.3kcal0g0g0g2.7g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.5kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Voi 0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g0.6g3.8kcal0.1g0g0.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g421kcal12.2g3.8g39.4g6.8g
Valittu annoskoko74g210kcal6.1g1.9g19.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna37g105kcal3.1g1g9.9g1.7g
Arvot/100g100g285kcal8.3g2.6g26.7g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597