Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.3g53kcal0.1g0.1g5.8g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Muna, annos 60g6.5g5.7kcal0.5g0.1g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 29g10kcal0g2.1g0g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 4.4g13kcal0.8g0.1g1g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g44kcal0g10.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g385kcal4.2g49.6g18g1.6g
Valittu annoskoko74g192kcal2.1g24.8g9g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g96kcal1.1g12.4g4.5g0.4g
Arvot/100g100g260kcal2.8g33.5g12.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107