Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa312g312kcal34.3g9.3g15.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml31g6.5kcal2.5g0g0.1g0g
Välipalakeksi, digestive 168g720kcal10.9g99.3g30.7g5.6g
Maitorahka, milbona (500g)28g19kcal3.4g1.1g0.1g0g
Margariini 80% keskiarvo28g199kcal0.1g0.1g22.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.1g0.4g14.1g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g19g54kcal0.2g10.5g0g7.5g
Hermesetas-jauhe3.7g11kcal0g2.1g0g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g3058kcal137g251.8g166g29.2g
Valittu annoskoko730g1529kcal68.5g125.9g83g14.6g
Annoskoko puolitettuna365g765kcal34.3g63g41.5g7.3g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.2g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500