Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit63g16kcal0.6g3g0.2g1.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow50g40kcal2.1g6.5g0.5g1.6g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g100g139kcal19g0g7g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattimurska 63g18kcal0.3g3.3g0.1g1.2g
Ketsuppi, Felix15g14kcal0.1g3.1g0.1g0g
Makaroni, tumma 14g49kcal1.9g9g0.4g0.8g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 38g27kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g615kcal49.8g62g16.8g11.2g
Valittu annoskoko730g308kcal24.9g31g8.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna365g154kcal12.5g15.5g4.2g2.8g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.2g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167