Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g334g567kcal63.4g0g33.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore100g17kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g209g52kcal3.1g9.4g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g1556kcal136.4g32g95.2g4g
Valittu annoskoko730g778kcal68.2g16g47.6g2g
Annoskoko puolitettuna365g389kcal34.1g8g23.8g1g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822