Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g125g212kcal25g0g12.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g156g125kcal2.3g10.5g7.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.1g8.1kcal0.4g0.4g0.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g8.7g34kcal2.1g0g2.9g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g41g113kcal8.2g0.4g9.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)28g202kcal0g0g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g94g321kcal6.5g73.1g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g2083kcal95.2g173g112g6.2g
Valittu annoskoko730g1042kcal47.6g86.5g56g3.1g
Annoskoko puolitettuna365g521kcal23.8g43.3g28g1.6g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924