Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g150g495kcal24g93g3g9g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto75g210kcal14.2g0g16.5g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)188g56kcal1.9g11.2g0.4g1.9g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1461g2170kcal141.4g219g78g25.4g
Valittu annoskoko731g1085kcal70.7g109.5g39g12.7g
Annoskoko puolitettuna365g543kcal35.4g54.8g19.5g6.4g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957