Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g175g175kcal35g3.9g19.3g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Herkkusieni175g26kcal4g1.1g0.9g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)175g105kcal1.8g7.9g7g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli88g158kcal6g3.3g13.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 13g116kcal0g0g13.1g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1461g1267kcal97.6g53g107.4g8.8g
Valittu annoskoko731g633kcal48.8g26.5g53.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna365g317kcal24.4g13.3g26.9g2.2g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204522