Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3750g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit625g163kcal5.6g30g1.9g14.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow500g400kcal21g65g4.5g15.5g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1000g1390kcal190g0g70g0g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Tomaattimurska 625g184kcal3.5g33.1g1.2g11.9g
Ketsuppi, Felix150g135kcal1.5g31.5g0.7g0g
Makaroni, tumma 138g495kcal18.6g90.3g4.1g8.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 375g268kcal6.8g54.1g0.8g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14600g6151kcal497.4g621.2g167g112.4g
Valittu annoskoko7300g3076kcal248.7g310.6g83.5g56.2g
Annoskoko puolitettuna3650g1538kcal124.4g155.3g41.8g28.1g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167