Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g2000g1500kcal340g0g16g0g
Perunasipulisekoitus 500g2500g1700kcal40g372.5g2.5g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1250g750kcal12.5g56.3g50g7.5g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g1500g450kcal30g45g6g37.5g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g50g110kcal8.5g8.5g4.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14600g9020kcal862g964.6g158g90.4g
Valittu annoskoko7300g4510kcal431g482.3g79g45.2g
Annoskoko puolitettuna3650g2255kcal215.5g241.2g39.5g22.6g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556