Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g2000g2640kcal420g0g100g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g2000g3980kcal400g0g260g0g
Margariini, Pirkka13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g13g113kcal0g0g12.5g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli500g1500kcal18g21g150g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1000g1600kcal27g27g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14600g19980kcal1736.8g120.2g1366g8.6g
Valittu annoskoko7300g9990kcal868.4g60.1g683g4.3g
Annoskoko puolitettuna3650g4995kcal434.2g30.1g341.5g2.2g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720