Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Porkkana 800g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Palsternakka 300g191kcal1.5g35.4g1.2g13.5g
Selleri, annos 50g300g42kcal3g9g0g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr44g123kcal3.5g4.2g10.6g0.7g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g780g312kcal13.3g64g0.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g60g45kcal4.5g5.7g0.3g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14608g5292kcal414g425g194g117.2g
Valittu annoskoko7304g2646kcal207g212.5g97g58.6g
Annoskoko puolitettuna3652g1323kcal103.5g106.3g48.5g29.3g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712