Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.2g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g117g280kcal12.8g3.5g23.3g0.2g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g88g39kcal1.9g7g0.3g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g88g24kcal0.8g4.4g0.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)5.8g42kcal0.1g0.2g4.7g0g
Chili mausteseos, Old El Paso1.2g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g117g23kcal1.3g3.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1463g847kcal34.8g40.8g59.6g6g
Valittu annoskoko732g424kcal17.4g20.4g29.8g3g
Annoskoko puolitettuna366g212kcal8.7g10.2g14.9g1.5g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577