Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana88g7.7kcal0.4g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Canderel makeutusjauhe14g54kcal0.4g13g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)219g1575kcal0.2g0.2g175g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g219g1129kcal21.9g49.9g93.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1463g6080kcal94g130.2g576.6g0g
Valittu annoskoko732g3040kcal47g65.1g288.3g0g
Annoskoko puolitettuna366g1520kcal23.5g32.6g144.2g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583