Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.8g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Tumma makarooni (Torino)118g414kcal18.9g75.6g3.1g7.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 109g113kcal3.8g19.7g1.2g3.2g
Ketsuppi 26g24kcal0.3g5g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1463g1842kcal114.4g205.6g58.2g23g
Valittu annoskoko732g921kcal57.2g102.8g29.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna366g461kcal28.6g51.4g14.6g5.8g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14.1g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069