Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 44g76kcal7.7g0g5.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl58g198kcal1.2g1.8g20.4g0g
Kalaliemikuutio 6.4g20kcal0.6g2.2g0.9g0.1g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 292g222kcal5.5g45.2g0.6g2.9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.8g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1463g1135kcal31.2g101.2g63.6g7.2g
Valittu annoskoko732g567kcal15.6g50.6g31.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna366g284kcal7.8g25.3g15.9g1.8g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542