Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 105g322kcal28.7g2.6g22g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.7g11.9g0.2g0.6g
Siirappi 37g111kcal0g27.2g0g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g157g50kcal5.2g7.1g0g0g
Rusina 21g61kcal0.6g12.6g0.1g2g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 22g76kcal1.4g16.9g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1463g1540kcal75.2g201.2g45g6.2g
Valittu annoskoko732g770kcal37.6g100.6g22.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna366g385kcal18.8g50.3g11.3g1.6g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.8g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428