Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green800g2599kcal191.9g391.8g8g95.9g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Porkkana 520g170kcal3.2g28.9g1g13.3g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g107.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 120g91kcal5.4g15.5g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 3998g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g800g1279kcal64g40g95.9g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14624g11242kcal563.6g1056.6g473.6g280.2g
Valittu annoskoko7312g5621kcal281.8g528.3g236.8g140.1g
Annoskoko puolitettuna3656g2811kcal140.9g264.2g118.4g70.1g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764