Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green800g2600kcal192g392g8g96g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Porkkana 520g170kcal3.2g28.9g1g13.3g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Tomaattisose tomaattipyree 120g91kcal5.4g15.5g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g800g1280kcal64g40g96g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14632g11248kcal563.8g1057g474g280.4g
Valittu annoskoko7316g5624kcal281.9g528.5g237g140.2g
Annoskoko puolitettuna3658g2812kcal141g264.3g118.5g70.1g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764