Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 533g128kcal9.6g11.7g1.6g12.3g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Tonnikala öljyssä 123g234kcal33.4g0g11.1g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g1068kcal87.4g26.6g61.4g25g
Valittu annoskoko732g534kcal43.7g13.3g30.7g12.5g
Annoskoko puolitettuna366g267kcal21.9g6.7g15.4g6.3g
Arvot/100g100g73kcal6g1.8g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083