Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g226g226kcal38.3g2.3g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Paprika keltainen 98g29kcal0.9g5g0.2g2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g11g91kcal0g0g10.1g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g887kcal88.4g24.2g47.6g5.8g
Valittu annoskoko732g444kcal44.2g12.1g23.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna366g222kcal22.1g6.1g11.9g1.5g
Arvot/100g100g61kcal6g1.7g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152