Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 213g70kcal1.3g11.8g0.4g5.4g
Lanttu 49g14kcal0.5g2.2g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)29g24kcal2.7g3.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g14g74kcal0g0g8.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hirvenliha 176g198kcal37.2g0g5.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g761kcal83.4g34.8g28.2g12.6g
Valittu annoskoko732g380kcal41.7g17.4g14.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna366g190kcal20.9g8.7g7.1g3.2g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037