Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 255g194kcal4.8g39.5g0.5g2.5g
Punajuuri 164g63kcal1.6g11.3g0.3g4.1g
Vesi236g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g73g116kcal2g3.1g10.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.7g12kcal0.5g0.5g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g771kcal17.8g108.8g25.2g13.4g
Valittu annoskoko732g385kcal8.9g54.4g12.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna366g193kcal4.5g27.2g6.3g3.4g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013