Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)363g116kcal12g16.3g0g0g
Sokeri 109g442kcal0g108.7g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen48g348kcal0g0g38.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 212g728kcal21.6g148.5g2.5g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g3268kcal67.2g547g82.4g14.8g
Valittu annoskoko732g1634kcal33.6g273.5g41.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna366g817kcal16.8g136.8g20.6g3.7g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172