Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)120g161kcal24g0g7.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g50g125kcal7g1.7g10g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g250g102kcal3.5g20.2g0.7g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g150g97kcal2.4g22.5g0.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g125g187kcal2g4.4g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g1645kcal89.2g97.6g101.6g0g
Valittu annoskoko732g823kcal44.6g48.8g50.8g0g
Annoskoko puolitettuna366g411kcal22.3g24.4g25.4g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267