Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 235g57kcal4.2g5.2g0.7g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g110g31kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Basilika, kuivattu 0.9g2.4kcal0.1g0.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl63g106kcal11.3g0.9g6.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g549kcal33.2g26.8g31.2g17.2g
Valittu annoskoko732g274kcal16.6g13.4g15.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna366g137kcal8.3g6.7g7.8g4.3g
Arvot/100g100g38kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104