Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Herne, kuivattu, Rainbow125g353kcal22.4g79.4g1.1g12.5g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia100g140kcal17g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g1010kcal80g159g20.4g25g
Valittu annoskoko733g505kcal40g79.5g10.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna366g253kcal20g39.8g5.1g6.3g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.9g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128