Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix13g11kcal0.1g2.6g0.1g0g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore13g3.1kcal0g1.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)313g94kcal3.1g18.8g0.6g3.1g
Silakkafilee 376g540kcal60.1g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g1343kcal127.2g55.4g68.4g6.6g
Valittu annoskoko732g672kcal63.6g27.7g34.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna366g336kcal31.8g13.9g17.1g1.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092