Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3335g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g1001g240kcal12g34g2g21g
Porkkana 667g218kcal4.1g37.1g1.3g17g
Palsternakka 250g159kcal1.3g29.5g1g11.3g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl100g75kcal4g8g3g0.1g
Persilja 67g18kcal0.9g0.7g0.1g5.3g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)1001g1101kcal230.1g0g21g0g
Paprika punainen 334g98kcal3.1g15g1.3g6.3g
Selleri, annos 50g250g35kcal2.5g7.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g150kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g4447kcal530.2g304g94.4g132.8g
Valittu annoskoko7320g2224kcal265.1g152g47.2g66.4g
Annoskoko puolitettuna3660g1112kcal132.6g76g23.6g33.2g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101409