Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4997g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.7g11g0g
Herne, kuivattu, Rainbow1249g3523kcal223.6g793.2g11.2g124.9g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia999g1399kcal169.9g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g10093kcal799g1587.8g204.2g249.8g
Valittu annoskoko7320g5047kcal399.5g793.9g102.1g124.9g
Annoskoko puolitettuna3660g2523kcal199.8g397g51.1g62.5g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128