Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 5329g1282kcal96.4g117.2g16g122.6g
Oliiviöljy 180g1590kcal0g0g179.8g0g
Tonnikala öljyssä 1232g2339kcal334.2g0g110.9g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g10679kcal875g266.8g614.4g249g
Valittu annoskoko7320g5339kcal437.5g133.4g307.2g124.5g
Annoskoko puolitettuna3660g2670kcal218.8g66.7g153.6g62.3g
Arvot/100g100g73kcal6g1.8g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083