Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2546g1938kcal47.9g394.5g5.1g25.5g
Punajuuri 1636g628kcal16.4g112.9g3.3g40.9g
Vesi2364g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g727g1164kcal19.6g31.3g109.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow47g123kcal4.7g4.7g9.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g7705kcal177.2g1086.8g254g134.4g
Valittu annoskoko7320g3852kcal88.6g543.4g127g67.2g
Annoskoko puolitettuna3660g1926kcal44.3g271.7g63.5g33.6g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013