Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 4000g1819kcal1.6g440.4g0.8g2.8g
Mansikka 2000g931kcal10g168g4g38g
Sokeri 320g1299kcal0g319.7g0g0g
Mannasuurimo 1000g3162kcal101.9g636g11g35g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g14421kcal227g3128.2g31.6g151.6g
Valittu annoskoko7320g7211kcal113.5g1564.1g15.8g75.8g
Annoskoko puolitettuna3660g3605kcal56.8g782.1g7.9g37.9g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970