Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g4000g3000kcal76g640g8g40g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g1800g4097kcal216g46.8g342g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Lanttu 240g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g80g196kcal2.3g35.2g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g15388kcal613.4g1599.6g716g142.2g
Valittu annoskoko7320g7694kcal306.7g799.8g358g71.1g
Annoskoko puolitettuna3660g3847kcal153.4g399.9g179g35.6g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219