Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g110g907kcal0g0g100.7g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g3710g1224kcal55.7g178.1g14.8g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g1404g1544kcal365g0g14g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g2006g3409kcal154.4g104.3g260.7g56.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g14364kcal1164.4g594.2g781.4g116.2g
Valittu annoskoko7320g7182kcal582.2g297.1g390.7g58.1g
Annoskoko puolitettuna3660g3591kcal291.1g148.6g195.4g29.1g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985