Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras540g1890kcal72.9g354.2g15.7g32.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2700g4482kcal513g0g270g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g30g270kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)396g107kcal5.1g19g0.8g6.7g
Kananmuna kuoreton 870g1241kcal108.7g2.6g89.2g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g2250g563kcal74.2g65.2g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g540g151kcal5.9g25.9g2.2g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14652g17407kcal1559.6g933.8g815.8g110.6g
Valittu annoskoko7326g8704kcal779.8g466.9g407.9g55.3g
Annoskoko puolitettuna3663g4352kcal389.9g233.5g204g27.7g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042